Auts: Koominen lehdistötilaisuus nousi taas pinnalle – TPS:ltä viiltävä piikki Ilvekselle: ”Muistutuksena Ilves-väelle – päävalmentajamme on Helmisen Raimo”

© Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen ja Kärppien kauden eräässä kohtaamisessa koettiin hämmentävä tapaus, kun ottelun jälkeisen lehdistötilaisuuden vetäjällä menivät pasmat – kenties ihan inhimillisesti – sekaisin.

Kärppien tuota Ilves-peliä oli kommentoimassa apuvalmentaja Lauri Mikkola, jonka vetäjä nimesi erheellisesti maalivahtivalmentaja Ari Hilliksi. Tämän lisäksi juontaja kysyi, että missä on vastuuvalmentaja Mikko Manner.

Mikkola korjasi juontajan sanoja hämmentyneen oloisena, ja lopulta tapaus jäi otsikoihin varsin hauskana kevennyksenä. Nyt se palasi sosiaalisessa mediassa esille Ilveksen ja TPS:n välisen lauantaisen ottelun alla.

Turkulaisseura pisti somessa melkoista piikkiä tupsukorvien suuntaan Ilves-legenda Raimo Helmistä aasinsiltana käyttäen.

– Ja vielä muistutuksena Ilves-väelle illan lehdistötilaisuutta varten. Päävalmentajamme nimi on Helmisen Raimo (kuvassa).

– Ei siis Ari Hilli, TPS:stä virnuiltiin.

Päivityksestä koomisen tekee se, että Helminen pelasi urallaan Ilveksessä usean kauden ajan ja toimipa hän myös joukkueen valmentajankin aikanaan.

Ilves vastasi tapaukseen lainaten alkuperäistä twiittiä.

– Ja TPS-väelle muistutuksena, että Suomen parhaat berliininmunkit löytyy Hakasen leipomosta.

Näet hauskan alkuperäisen twiitin ja vastauksen ohesta.

Liiga jatkuu lauantaina täydellä kierroksella klo 17:
HPK-Kärpät
Ilves-TPS
Jukurit-JYP
KalPa-Pelicans
SaiPa-HIFK
Sport-Lukko
KooKoo-Ässät klo 19