© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – Tappara: Padan tappioputkelle jatkoa?

Liiga
Ässät – Tappara
Keskiviikko 17.03. klo 18:30

Ässien uusi otteluviikko alkaa haikeissa merkeissä. Play-offeihin oikeuttava kymmenes sija on jo yhtä monen pisteen päässä ja numerologien iloksi alla on kymmenen tappiota. Tappara kärsi eilen tappion kotona TPS:ää vastaan, mutta muuten ailahteleva kausi tuntuu etenevän pikkuhiljaa oikeaan suuntaan. Keskiviikkona katsotaan, jatkavatko kirvesrinnat patapaitojen ahdinkoa.

Ässien kausi on ollut monivivahteinen ja jossain vaiheessa näytti, että palaset olisivat napsahtelemassa kohdalleen. Viimeaikainen tappioputki on kuitenkin vesittänyt kaikenlaiset unelmat ja ilman totaalista täyskäännöstä Ari-Pekka Selinin suojateilla ei ole muuta suuntaa kuin keskittyä ensi kauteen. Neljässä viime ottelussa joukkue on tehnyt maalin per peli ja sillä voitetaan otteluita ikävän harvoin. Ässien jääkiekko Selinin pelikirjalla ei näytä kovinkaan iloiselta.

Tapparalla kiekko on viime ajat sen sijaan kulkenut mallikkaasti, mutta eilen TPS vei yritteliäältä laumalta aseet melko totaalisesti ja meni ajoissa menojaan. Tappara yritti päästä peliin vielä mukaan todella ennakkoluulottomasti ja otti Dominic Hrachovinan pois maalilta ensimmäisen kerran jo päätöserän puolivälissä. Tappio oli ansaittu, sillä kirvesrinnat eivät missään vaiheessa olleet TPS:n tasolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara lähtee ottelurasituksesta huolimatta peliin selkeähkönä suosikkina. Ei Ässien tappioputki varmaankaan ikuisuuksiin jatku, mutta näillä kertoimilla on kokeiltava vierasvoittoa: vetosuositus on Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,28.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.