© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – HPK: Play off -taisto kiihtyy

Liiga
Ässät – HPK
Keskiviikko 03.03. klo 18:30

Tilanteet vaihtuvat Liigassa, eikä pudotuspelien suhteen olla vielä ratkaistu mitään. Ässät on ajautunut heikkoon jaksoon ja Porissa joudutaan pälyilemään jo olan yli, sillä Sport ja pitkään sarjajumbona viihtynyt HPK tulevat kovalla vauhdilla iholle. Kerhon muodonmuutos on melkoinen, ja joukkueiden keskinäinen ottelu on todella tärkeä.

Ässille on melkoinen helpotus, kun rinkiin on saatu Ari-Pekka Selin ja Peter Tiivola karanteenista. Ässillä on muutenkin hyviä palasia joukkueessa, sillä Sebastian Wännström on maalipörssin kärjessä ja Linus Söderström antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa illasta toiseen. Söderström oli yksi päätekijä sille, että patapaidat selvisivät HIFK:ta vastaan jatkoajalle lauantaina. Tämä viikko tulee olemaan porilaisille todella tärkeä ja se muovaa koko loppukautta.

HPK jatkoi piristyneitä otteitaan ja kaatoi Ilveksen 4-1. Ottelu oli numeroita tasaisempi, mutta Kerho käytti vieraiden nukahdukset tällä kertaa tehokkaasti hyväkseen. Myös Kerholla on maalissa voittava maalivahti, sillä Eetu Laurikainen on äitynyt hienoon iskuun – tosin mies saa myös tällä hetkellä paremmin tukea puolustukselta. Petri Kontiolan johtama ykkösketju on edelleen korostetun isossa roolissa tehojen suhteen. Tämä viikko on myös Kerholle iso, sillä joukkue kohtaa perjantaina Sportin.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun tärkeys tulee varmasti heijastumaan otteissa. Odotettavissa on tasainen kamppailu, jossa kerrointen valossa tekee mieli yrittää vierasmenestystä. Vetosuositus on HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,15.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.