Tiesitkö? Vakuuttavaa jälkeä tehnyt Aleksander Barkov voi olla pian Panthersin seurahistorian kärki – ”Hän on upea pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Suomalaissentteri Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers on ollut taalaliigassa kovassa iskussa, ja viime yönä joukkue nappasi jo kauden kuudennen voittonsa kaatamalla Nashville Predatorsin lukemin 2-1.

Pantteripaitainen lauma ei ole jäänyt yhdessäkään ottelussa pisteittä, ja yhtä kovassa vireessä on ollut myös kapteeni Barkov. Suomalaistähti on summannut kauden kahdeksassa ottelussa kaikkiaan tehot 4+7=11.

NHL Public Relations -niminen Twitter-tili tietää kertoa, että suomalainen on hivuttautunut Panthersissa lähelle erään upean tilaston piikkiä. Kun Barkov on nakuttanut uransa vajaassa 500 pelistä peräti 104 pelissä vähintään kaksi pinnaa, voi pelaaja olla pian eniten useamman tehopisteen otteluita Floridassa tahkonnut. Edellä ovat vielä maanmies Olli Jokinen 109 pelillä ja joukkuekaveri Jonathan Huberdeau 117 ottelulla.

Yöllä suomalainen iski siis tehot 1+1, ja saman saldon summasi ketjukaveri Carter Verhaeghe.

– Barkovin ketju viimeisteli loistavasti, Panthers-luotsi Joel Quenneville kiitteli seuran kotisivujen mukaan.

– Kenttä on erottunut alati.

Kehuja sateli myös pelaajistosta.

– Se on kivaa, kun koko joukkueella klikkaa. Jos jollain kundilla ei luista, muilla luistaa. Se on nättiä. Ja samoin on kemia minun ja Barkovin välillä. Hän on upea pelaaja, hänen kanssaan on helppoa pelata. Meillä synkkaa todella kivasti, NHL:n uusiin pistelinkoihin kuuluva, ja tällä kaudella tehot 6+3=9 summannut Verhaeghe kehui.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.