Tässä kärkiehdokkaat NHL:n parhaaksi puolustajaksi – voittajaksi yksi ylivoimainen suosikki: ”Itsestäänselvä valinta”

© Kuva: Getty Images

NHL:n runkosarjasta on pelattu noin kolmannes, joten eri kiekkomediat rakentelevat jo tässä vaiheessa kilpaa omia listauksiaan kauden parhaiden pelaajien palkintojen saajiksi.

The Score rankkasi kärkiehdokkaansa vuoden parhaan puolustajan Norris-pystin saajiksi. Sivuston ylivoimainen kärkiehdokas on viime kaudella parhaan tulokkaan Calder-pystillä palkittu Colorado Avalanchen Cale Makar. 22-vuotias supertähti on takonut alkukauden 15 ottelussa tehot 1+13=14 ja johtanut varmoin ottein Avalanchen hyökkäysten rakentelua.

– Makar on tällä hetkellä itsestäänselvä valinta listan kärkipaikalle. NHL:n kärkinimi useissa edistyneissä tilastoissa. Tämä ei ole vieläpä seurausta ainoastaan hänen leuat loksauttavasta hyökkäyspään osaamisestaan, vaan hän sijoittuu kärkisijoille myös puolustuspelillisillä osa-alueilla.

– Mikä kenties vakuuttavinta, Makar on ollut uskomattoman luotettava pelaaja siitäkin huolimatta, että hän kantaa raskasta vastuuta kiekon ylöstuomisessa sekä avaavien syöttöjen antajana. Hallitsevalla Calder-voittajalla on kahdeksanneksi vähiten kiekonmenetyksiä per pelattu tunti. Kiekonriistoissa hän on toisena, sivusto nostaa esille uskomattomia faktoja nuoresta supertalentista.

Neljä muuta, joskin kaukana Makarin takana tulevaa Norris-ehdokasta ovat sivuston listauksen mukaan Boston Bruinsin Charlie McAvoy, Florida Panthersin Aaron Ekblad, Montreal Canadiensin Shea Weber sekä Edmonton Oilersin Darnell Nurse.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.