Liiga
Tappara – Pelicans
Keskiviikko 03.02. klo 18:30

Keskiviikkona Hakametsässä Pelicansia isännöivä Tappara on sarjataulukossa vasta kahdeksantena, mutta joukkue on tällä hetkellä sarjan kovakuntoisimpia sakkeja. Menetyksiä kärsinyt Pelicans on yhä sarjassa toisena, mutta kahden tappion myötä ero sarjan kärjessä olevaan Lukkoon on venynyt jo yhdeksään pisteeseen.

Tapparalla on alla viiden ottelun voitollinen putki. Totuuden nimissä vastassa olleet joukkueet eivät kuulu Liigan parhaimmistoon, joten Jussi Tapolan suojatit ovat käyttäneet helpon ohjelman optimaalisesti hyväkseen. Mutta kyllä pelikin on parantunut: kirvesrinnat olivat eilen Vaasassa liikkeellä todella hyvällä jalalla. Kultakypärää kantava Anton Levtchi on oivassa tuloskunnossa ja joukkueen takalinjoille hankittu Maksim Matushkin on osoittautunut hyväksi vahvistukseksi.

Pelicans pelasi suhteellisen tiukan kamppailun KalPan kanssa, mutta joutui tunnustamaan savolaisvieraat paremmakseen. Huolestuttavinta antia Tommi Niemelän suojateille olivat loukkaantumiset, Iikka Kangasniemi, Alex Lindroos sekä Matias Rajaniemi joutuivat jättämään pelin kesken ja lisää uutisia miesten pelikunnoista on odotettavissa tänään. Tämänhetkisessä tilanteessa poissaolot olisivat ikävä suonenisku lahtelaisille.

Lyö vetoa ottelusta:

Tapparan tämänhetkinen iskukyky vaikuttaa selkeästi paremmalta ja myös Pelicans-pelaajien eiliset kolhut kääntävät viisaria kotiinpäin. Tappara alkaa päästä vireeseen juuri kreivin aikaan. Vetosuosituksena onkin tähän otteluun tasoituksellinen kotivoitto: Tasoitusveto, Tappara -1.5 kertoimella 2,24.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO