© Kuva: Leijonat.fi

Suomi – Tshekki: Tasainen lauantaimatinea tiedossa

Euro Hockey Tour
Suomi – Tshekki
Lauantai 13.02. klo 13:00

Leijonien urakka Ruotsin Euro Hockey Tour -turnauksessa jatkuu lauantain päiväpelillä Tshekkiä vastaan. Isolla rosterilla turnauksessa liikkuvan leijonalauman kokoonpano tulee todennäköisesti muuttumaan jonkun verran avauspeliin verrattuna. Tshekki ei etukäteen kuulunut turnauksen ennakkosuosikkien joukkoon, mutta avauspeli herätti lupauksia.

Leijonien ottelu Venäjää vastaan oli sangen kaksijakoinen: ensimmäisessä erässä jalat tuntuivat jääneen koppiin – joukkue näytti hitaalta, eikä saanut viisikkopeliään kulkemaan millään. Toisessa erässä nähtiin jo parempaa peliä ja kolmatta erää Jukka Jalosen suojatit jo hallitsivat. Aika loppui kesken, mutta esitys oli nousujohteinen. Leijonista erottuivat ainakin kakkosketjun pirteästi pelannut Jere Innala sekä miesten puolella debytoinut Anton Lundell.

Tshekin joukkue koostuu lähes yksinomaan kotimaan liigasta ja Suomen liigasta koottuun pelaajamateriaaliin. Torstaisessa avausottelussa Ruotsia vastaan Tshekki osoitti pysyvänsä ennakkoon vahvempien isäntien kyydissä vallan mainiosti. Tre Kronor sai ratkaistua tasaisen ottelun vasta jatkoajalla. Pelicansista tuttu Patrik Bartošák oli maalissa mies paikallaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimissa Leijonat on mallattu selkeähköksi suosikiksi. Ottelusta on syytä odottaa hieman kertoimia tasaisempaa rypistystä ja järkipelaamisen kannalta vetoeurot on syytä suunnata Tshekille. Vetosuositus on siis Tshekki voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,85.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.