Siis mitä täällä taas tapahtuu? Kultaleijona hämmentävässä pisteputkessa NHL:ssä, noussut tulokkaiden pörssissä huippusijoille: ”Olen todella vaikuttunut”

© Kuva: Getty Images

Kuopiolaisessa liigajoukkue KalPassa alkukauden pelannut, mutta sittemmin NHL:ään Florida Panthersiin siirtynyt Eetu Luostarinen tekee taalaliigassa tulokaskaudellaan ilmiömäisiä juttuja. Florida kellisti hallitsevan Stanley Cup -mestarin yöllä 6-4 hiljalleen kirkastuvan suomalaistähden noustessa taas valokeilaan – ja tehoille.

Luostarinen syötti Owen Tippettin uran ensimmäisen ja pelin 2-1-maalin, ja alustusta kehuttiin kiistattoman kauniiksi.

– Olen todella vaikuttunut siitä, mitä näin Eetu Luostariselta tämän illan pelissä. Luistelijana on selvästi otettu askel, ja hän pelaa paljon itsevarmemmin, toimittaja J.D. Burke twiittasi.

Uransa 21. NHL-ottelunsa pelannut siilinjärveläinen kellotti ottelussa jääaikaa 14.33, tehotilasto jäi pinnan verran miinukselle.

Florida ja Tampa ovat kohdanneet kolmesti putkeen, ja näissä jokaisessa pelissä pantteripaitojen kolmoskenttä Frank Vatrano – Luostarinen – Tippett on latonut aina yhden maalin. Suomalaissentteri on oleellinen osa trion iskua, sillä hän on ollut syöttäjänä jokaisessa osumassa. Toisin sanoen hyökkääjä on siis kolmen pelin pisteputkessa – hallitsevaa Stanley Cup -mestaria vastaan!

Koko NHL:n tulokkaiden pörssissä kevään 2019 kultaleijona on kahdeksantena saldolla 2+4=6 (-3). Näet tilaston yksityiskohtaisemmin täältä.

Jos on Luostarisen panoksen takia aihetta iloon, niin Tampan leirissä tunnelma ei vastaavasti ole yhtä riehakas.

– Floridan ensimmäinen, toinen, kolmas ja neljäs maali olivat meidän itse sössimiä. Meillä oli täysi hallinta kiekolla, kunnes luovutimme sen Floridalle. Kauheaa! luotsi John Cooper pauhasi Fox Sportsin mukaan.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Vaisuus vihdoin muisto vain? Teuvo Teräväinen selätti karut terveyshuolet – ja sivusi komeaa ennätystä: ”Tämä on ollut kovaa aikaa”

Patrik Laineen lähtö ei taida sekoittaa – Winnipeg Jetsin tähti ollut tajuttomassa tikissä, ohitti jo Teemu Selänteen kovassa tilastossa


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.