© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa – HPK: Jatkuuko Kerhon nousu?

Liiga
SaiPa – HPK
Lauantai 20.02. klo 17:00

Lauantain liigaennakko otetaan sarjataulukon alakerrostumista: 12. sijalla oleva SaiPa ottaa mittaa sarjan toiseksi viimeisenä olevasta HPK:sta. Molempien joukkueiden peleissä on nähty viime aikoina positiivisia elementtejä. Niinpä HPK on jättänyt JYPin sarjan jumbopaikalle. Kummallakin joukkueella on kuitenkin hirmuisesti matkaa alemmallekin play off -viivalle.

Lukko katkaisi SaiPan kahden ottelun orastavan voittoputken. Sputnikkien esitystä ei kuitenkaan sovi moittia: joukkue vei laukaukset nimiinsä ja olisi paremmalla onnella voinut hyvinkin saada ottelusta jotain. SaiPan maalivahtikaksikko on ollut viime ajat hyvässä vireessä, joten kumman tahansa kaksikosta Niclas Westerholm  – Matej Tomek voi heittää maalille hyvällä mielellä. SaiPa odottaa karanteenissa olevaa Santeri Virtasta riveihinsä.

Hämeenlinnassa on viime aikoina nähty iloisempia ilmeitä, kun voittoja on alkanut tipahdella plakkariin. Eilen Ässiä vastaan joukkue selvitti ensimmäisen erän karikot ja pelasi ottelun loppupuolen todella vahvasti. Kerho kaipailee puolestaan Jere Innalaa takaisin muonavahvuuteen karanteenista. Petri Kontiola on ollut koko kauden valopilkku, mutta Kerho on kärsinyt materiaalin kapeudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

SaiPa lähtee otteluun koti- ja lepoetunsa myötä suosikkina, mutta joukkueiden perustasossa ei voi sanoa olevan suurta eroa. Kertoimien valossa vieraiden venymisestä pisteille voi antaa vetosuosituksen: Tasoitusveto, HPK +0.5 kertoimella 1,85.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.