Nashville Predatorsin alkukausi on lähennellyt katastrofia, joten ei ole suuri ihme, että seuran pelaajien nimiä on nostettu NHL:n siirtohuhuihin.

The Athletic -lehti arvioi yhdessä yhden nimettömänä pysyttelevän pitkäaikaisen GM:n sekä useiden NHL:n pelaajatarkkailijoiden (ei Predatorsin) kanssa, että Predatorsilla olisi ainakin viisi pelaajaa, jotka voidaan kaupata siirtorajalla.

Yksi näistä viidestä nimestä oli yksivuotisen jatkosopimuksen Predatorsin kanssa tehnyt Mikael Granlund.

– 3,75 miljoonan dollarin sopimuksen joulukuussa allekirjoittanut Granlund on yksi ainoista pelaajista, joka on nostanut vaihtoarvoaan päävalmentaja John Hynesin alaisuudessa, The Athletic -lehti kirjoittaa.

The Athletic arvioi pelaajatarkkailijoiden ja GM:n kanssa, että Granlundin vaihtoarvo ei ole kovinkaan iso tällä hetkellä. Suurin syy tähän on se, että Granlundin 3,75 miljoonan dollarin palkka voi olla vaikea pala purtavaksi NHL-seuroille.

Asiantuntijat näkevät, että Predatorsin GM David Poile saattaa joutua luopumaan tärkeästä periaatteestaan, josta hän on aina pitänyt äärimmäisen tiukasti kiinni.

– Predatorsin luultavasti joutuu ottamaan osan Granlundin palkasta itselleen – varsinkin, kun huomioi NHL-seurojen nykyiset taloustilanteet. Poile ei ole koskaan aikaisemmin ottanut pelaajan palkkoja seuran kontolle, The Athletic kirjoittaa.

28-vuotias Granlund on pelannut tällä kaudella Predatorsin kakkosketjussa 12 ottelua tehden pisteet 3+4=7.