NHL-seura valmis aloittamaan tyhjennysmyynnit: peräti neljä suomalaista kaupan!

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin alkukausi on ollut pettymysten täyteinen. Joukkue on keskisen divisioonan toiseksi viimeisenä, kun viidennes runkosarjasta on pelattu.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman kertoo, että Nashville on valmis aloittamaan joukkueensa uudelleen rakentamisen. Pelaajista kaikki ovat kaupan kolmea poikkeusta lukuunottamatta. He ovat seuralegenda Pekka Rinne sekä puolustaja Ryan Ellis ja Roman Josi.

Nashville on siis valmis kauppaamaan neljä suomalaispelaajaa. He ovat maalivahti Juuse Saros ja hyökkääjät Mikael Granlund, Erik Haula ja Eeli Tolvanen. Tolvanen on heistä helpoin kaupattava, sillä hänen sopimuksensa on helpoin mahduttaa tiukempaankin palkkabudjettiin.

Kenties mielenkiintoisin nimi kaikista pelaajista on ruotsalainen Filip Forsberg. Hän on ollut vuosia Nashvillen parhaita hyökkääjiä. Tällä kaudella hän on nakuttanut 17 ottelussa tehot 8+7=15. Hän tienaa kaudesta 6 miljoonaa dollaria, ja hänen sopimustaan on vielä toinen kausi jäljellä.