MM-kultapuolustaja Anssi Salmelalle loppukauden sopimus – ura jatkuu Liigassa

© Kuva: Juha Tamminen

MM-kultaleijona Anssi Salmela jatkaa Liigassa koko loppukauden kattavalla sopimuksella.

Alunperin helmikuun kattavan sopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa solminut konkaripuolustaja on iskenyt kahdeksassa ottelussa tehot 1+3=4. Lähes 22 minuuttia iltaa kohti urakoineen puolustajan esitykset ovat tehneet vaikutuksen tupsukorvien seurajohtoon.

– Anssi Salmela on näyttänyt kaikille tasonsa – olemme erittäin tyytyväisiä hänen otteisiinsa. Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä siitä, että myös pelaaja koki pystyvänsä edelleen esiintymään haluamallaan huipputasolla ja jatkamaan upeaa peliuraansa seurassa, jossa hänen uransa aikanaan alkoikin, seuran urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi seuran kotisivuilla.

– Halu kilpailla on yksi Anssin huikean uran isoimpia syitä. Mailakamppailuvoima, kiekon saaminen hyökkäyspäässä maalille, kiekollisena sivuttain liikkuminen, pelin isoilla hetkillä oikeiden ratkaisujen tekeminen sekä luontainen karisma ovat huippupelaajan merkkejä, joista jokainen nuori pelaajamme voi oppia, Koskela jatkaa.

Ilves tiedotti samalla käyttäneensä myös puolustaja Tuomas Salmelan, 25, sopimukseen sisältyneen optionsa kaudesta 2021-2022.