Miro Heiskasen maalijyvä täysin kadoksissa – toimittaja löysi taustalta karun tilaston: ”Siihen on tultava muutos”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin Miro Heiskasen alkukausi on sujunut alle odotusten – varsinkin viime syksyn huipputehokkaat NHL:n pudotuspelit huomioiden.

21-vuotias suomalaistähti on kasannut 16 ottelussa tehot 0+9, mutta varsinkin maalitilin nollalukema antaa ainakin hieman syytä huoleen.

The Athleticin Saad Yousuf esittää artikkelissaan paljon puhuvan kysymyksen: ovatko muut seurat keksineet lääkkeen Heiskasen pysäyttämiseksi vai onko taustalla vain heikko joukkue? Toimittaja nostaa esille varsinkin yhden huolestuttavan tilastofaktan.

– Heiskanen laukoi tulokaskaudellaan keskimäärin 4,4 kertaa ottelussa. Viime kaudella keskiarvo nousi 4,9 laukaukseen. Tämän kauden alun lukema on ainoastaan 2,9 laukausta ottelua kohti. Kyseessä on hyvin merkittävä pudotus ja siihen on tultava muutos, toimittaja luettelee.

Stanley Cupin finaaleihin viime kaudella itsensä selvittäneen Starsin kausi on sujunut muutenkin alakanttiin. Useiden tähtipelaajiensa loukkaantumisista kärsinyt joukkue on napannut 16 ottelustaan vain kuusi voittoa ja se majaileekin tällä hetkellä divisioonansa jumbosijalla 10 pisteen päässä pudotuspelipaikasta. Starsin onneksi joukkue on koronakaranteeninsa vuoksi pelannut 4-6 ottelua muita divisioonan joukkueita vähemmän.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.