Liiga jakoi pelikieltoja: TPS-pakille pitkä kakku – HIFK-järkäle selvisi todella vähällä!

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga on jakanut pelikieltoja viime perjantain HIFK-TPS-ottelun tapahtumista.

TPS-puolustaja Aleksi Anttalaisen tuomio on kuusi ottelua taklauksestaan HIFK:n Yohann Auvitua kohtaan ja helsinkiläisten Miro Karjalaista rangaistaan puolestaan yhden ottelun verran taklauksesta TPS:n Lauri Pajuniemeen.

Anttalaisen ikävännäköinen temppu tapahtui ottelun avauserässä ajassa 3.45. TPS-pakki tuli tilanteeseen hurjalla vauhdilla ja vaikutti osuneen pääasiassa Auvitua päähän.

Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta Anttalaiselle ison rangaistuksen ja pelirangaistuksen ja vieläkin ikävämmäksi tapauksen teki Auvitun loukkaantuminen.

Karjalaisen teko tapahtui puolestaan ajassa 24.58, kun pakkijärkäle hyökkäsi vihellyksen jälkeen Pajuniemen kimppuun HIFK:n Juho Keräsen pitäessä Pajuniemeä paikallaan.

Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta Karjalaiselle 2+10 minuuttia pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta. Pajuniemi ei loukkaantunut tilanteessa.

Karjalainen oli väliaikaisessa pelikiellossa jo lauantain Lukko-HIFK-ottelussa, joten hänen osaltaan rangaistus on jo kärsitty.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.