Leijonia viikonlopun Ruotsin Euro Hockey Tourin turnauksessa edustanut KHL-joukkue Neftekhimik Nizhnekamskin pakki Otso Rantakari on jättämässä Venäjän, sveitsiläinen 24 heures -niminen lehti arvelee. Maajoukkuepuolustajan uusi seura voisi olla lähteen tietojen mukaan sveitsiläinen NLA-joukkue Lausanne.

Vaikka siirrolla vain mutustellaan jutussa, olisi se täysin ymmärrettävä ja looginen veto: Neftehimikin kauden päättyminen on viimeistä silausta vaille valmis. Se on varmaa, että joukkue pelasi tiistaina kauden kuudenneksi viimeisen pelin, koska pudotuspeleihin surkea lauma ei tule yltämään. Joukkueen sesonki on mennyt täysin plörinäksi, sillä esimerkiksi kymmenen edellisen pelin aikana se oli voittanut ennen tiistaita vain kolmesti.

Karanteenissa Leijonien koronavirustartunnan takia oleva espoolaispelaaja Rantakari on takonut KHL:ssä tällä kaudella 48 pelissä tehot 4+7=11. Hänen tehotilasto on karmea -20.

Maajoukkuedebyytin aiemmin tällä kaudella tehnyt ja heti maalinteossa onnistunut Rantakari pelasi Sveitsissä jo viime kaudella, HC Davosin ja ECH Biel-Bennen sotisovissa.