Kirottu jalkapallo, kellotettu mailan teippaus… Joukkuekaverit paljastavat Sidney Crosbyn taikauskoiset rituaalit

© Kuva: Getty Images

NHL-supertähti Sidney Crosby pelaa ensi yönä tuhannen ottelunsa taalaliigassa. Upeaa rajapyykkiä juhlistaakseen pelaajajärjestö NHLPA kirjoitti artikkelin kiekkotähdestä. Jutussa käsiteltiin laajasti Crosbyn taikauskoisia rituaaleja.

– Kuinka kauan teillä on aikaa? Crosby naureskeli kysymykselle.

– Joo, onhan minulla muutama semmoinen. Teippaan mailani aina samaan aikaan. Kaikki on aikalailla ajoitettu. Minulla on pitkä lista. Ette halua kuulla sitä.

Crosbyn joukkuekaverit kertoivat vapaammin kapteeninsa erikoisista tavoista. Brandon Tanev paljasti erikoisen kirjoittamattoman säännön alkulämmittelyistä.

– Ennen kuin pelaamme futista, niin on yksi juttu. Pallo ei saa osua häneen, ennen kuin hän on valmis pelaamaan. Meidän joukkue tykkää paljon futiksesta, joten on aika hauskaa nähdä aina, kun pallo menee hänen lähelleen. Hän on aina tietoinen siitä, missä pallo on, kun hän ei ole mukana pelissä, Tanev kertoo.

Jason Zucker ei ollut niin ymmärtäväinen Crosbyn rutiinien suhteen.

– Hänellä on joukkuekavereita, jotka tekevät samoja asioita kuin hän ja heidät vedetään mukaan. Yritän pysyä mahdollisimman eteellä niistä jutuista. En halua rituaaleja hänen kanssaan, ja toivon pysyväni ulkona niistä. Minä olen niitä kavereita, jotka unohtavat noudattaa rutiineja – sanoa jotain, tehdä kättelyn tai mitä ikinä se onkin – joten minun kannattaa pysyä kaukana niistä hommista, Zucker kertoo.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004