Kaapo Kakkokin hakkasi päätänsä seinään: Tuukka Raskin kakkosmieheltä todella kova näyte NHL:ssä, ohitti suomlaisen kovassa tilastossa

© Kuva: Getty Images

Slovakialaisvahti Jaroslav Halak antoi Boston Bruinsin tolppien välissä lauantaiyönä kovan näytteen, kun hän nollasi NY Rangersin 1-0-jalkapallolukemiin päättyneessä pelissä.

Tuukka Raskin kakkosmies otti pelissä 21 torjuntaa, ja yksi eniten Halakiin päätänsä lyönyt oli kolmesti ampunut Rangersin Kaapo Kakko. Suomalainen oli joukkueensa hanakin ampuja yhdessä Adam Foxin kanssa.

NHL:n runkosarjojen kaksinkertainen Jennings Trophy -voittaja (pienin päästettyjen maalien keskiarvo) ylsi nollapelillä komeaan merkkipaaluun, kun se oli Halakille uran 51:s. Tuo on viidenneksi eniten kaikki eurooppalaiset maalivahdit huomioiden, ja kiinnitysellä Halak pyyhkäisi ohi Raskin (50).

Kyseisen tilaston kärkinelikon muodostavat Dominik Hasek (81), Henrik Lundqvist (64), Jevgeni Nabokov (59) ja Pekka Rinne (58).

KATSO PELIN PARHAAT PALAT OHESTA:

LUE LAUANTAIAAMUN POHJOISAMERIKKALAISJUTUISTA MYÖS:
Huh, mitä loistoa! Liigassa alkukaudesta ihastuttanut suomalaistrio säkenöi nyt samassa pohjoisamerikkalaisjoukkueessa – maalivahdille yöllä tolkuton kasa torjuntoja

Komea juttu! Leijonien matkassa paraikaa oleva kova pistelinko sai NHL-sopimuksen