Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven kahteen viime peliin iskemät kolme maalia ovat keränneet paljon huomiota NHL-seuraajien keskuudessa.

Jo kauden ensimmäisistä peleistä alkaen hyvin maalipaikkoja luonut, joskin tehoitta jäänyt 22-vuotias suomalaislaituri on noussut Connor McDavidin rinnalla todella vaaralliseksi hyökkäyspään aseeksi. Tämän ovat huomioineet myös NHL-seuraajat.

– Hienoa nähdä, että Puljujärvestä on tulossa takuuvarma NHL-pelaaja. Hän on näyttänyt todella hyvältä viime peleissä, yksi faneista kehaisee Twitterissä.

– Ottakaa James Neal ja Tyson Barrie pois ylivoimasta ja korvatkaa heidät Puljujärvellä ja Darnell Nursella, toinen vaatii.

– En rehellisesti uskonut Puljujärven olevan näin hyvä hänen palattuaan NHL:ään. Kaveri on totisesti löytänyt itsensä uudelleen pelaajana. Hän on ehdottomasti tullut jäädäkseen (NHL:ään), kolmas ylistää.

Puljujärven ja megatähti McDavidin välinen kemia keräsi sekin kiitosta.

– Voit todellakin nähdä kemian kehittyvän McDavidin ja Puljujärven välillä, eräs faneista iloitsee.

– Puljujärvi näyttää yhtäkkiä nopeammalta kuin McDavid, toinen suitsuttaa.

– Puljujärvi ansaitsee jokaisen pitsanpalan, jonka hän vain haluaa tänään, yksi faneista leukaili viitaten suomalaisen viime NHL-visiitiltä hitiksi nousseeseen pitsavideoon.

Kesän 2016 nelosvaraus on iskenyt tämän kauden 13 ottelussa nyt tehot 3+2=5.