Samaan aikaan Patrik Laineen kanssa Winnipeg Jetsistä Columbus Blue Jacketsiin kaupattu Jack Roslovic on aloittanut uransa sinitakeissa mainiosti.

Laineen viedessä suurimmat ja värikkäimmät otsikot, on synnyinkaupunkinsa joukkueeseen siirtynyt 24-vuotias yhdysvaltalainen nauttinut jatkuvasti kasvavasta roolistaan ja summannut kahdeksaan ensimmäiseen peliinsä jo tehot 4+5=9.

Varhain perjantaiaamuna Roslovic kuului Columbuksen sankareihin iskettyään 6-5-voitto-ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan kaksi maalia. Roslovic kiitää nyt kuuden ottelun pisteputkessa.

Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella oli ykkössentterinä pelanneen jenkin esitykseen luonnollisesti erittäin tyytyväinen.

– Luulen Jarmon (Kekäläinen) ja hänen tiiminsä tehneen hyvää työtä Jackin suhteen. He tiesivät hankkivansa hyvän pelaajan. Hänellä on vielä paljon opittavaa kiekottomassa pelissä, mutta hän on esittänyt hienoja otteita kiekon kanssa, Tortorella totesi ja jatkoi:

– Mikä on tehnyt minuun vaikutuksen, niin en tiennyt miten hyvä luistelija hän on. Se antaa hänelle paljon enemmän mahdollisuuksia pitää kiekkoa, vetää puolustajia puoleensa ja avata paikkoja laitureille. Saimme kaksi hyvää pelaajaa, Tortorella totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Roslovicin potentiaalia korosti jo muutaman viikon takaisen kaupan yhteydessä myös Blue Jackets-GM Kekäläinen.

Winnipeg Jets varasi Roslovicin kesän 2015 NHL-draftin ykköskierroksella, mutta joukkue ei missään vaiheessa löytänyt tälle kunnollista käyttöä. Keskushyökkääjän yhden kauden piste-ennätys taalaliigassa on viime sesongilta, kun 71 ottelussa syntyi 29 (12+17) tehopistettä.

Nykytahdilla uusi ennätys syntyy helposti jo kuluvalla, vajaalla runkosarjakaudella.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Torts likes a lot of what he saw tonight!

#CBJ | @Pedialyte