Tällä kaudella ilman seuraa ollut Teemu Ramstedt etsii itselleen uutta joukkuetta, uutisoi Iltalehti.

Viime kaudella SaiPassa ja Kiekko-Espoossa kiekkoillut 33-vuotias sentteri ei ole vielä valmis ripustamaan hokkareita naulaan. Liigan siirtoikkuna sulkeutuu 1. maaliskuuta kello 23.59, joten vielä on hyvin aikaa neuvotella uusi sopimus.

Ramstedt tiedostaa kuitenkin, ettei seuroilla ole tällä hetkellä paljoa varaa tarjota sopimuksia, joten hän on varautunut myös siihen, ettei sopimusta välttämättä synny.

– Keskusteluja on käyty, mutta vähän vajavaista on tarjousten suhteen. Seuroilla ei ole hirveästi varaa maksaa mitään, kun melkeinpä kaikki ovat jossain määrin liksoja joutuneet pudottamaan.

– Jos tässä kohtaa ei ehdi, niin se toki tarkoittaa, ettei tällä kaudella tule pelattua. Sitten pelaan mahdollisesti ensi kaudella. Ainakin tämän hetken mieliala on sellainen, että jossain vaiheessa ura jatkuu, hyökkääjä kommentoi Iltalehdelle.