NHL:ssä on edessä yksi kauden odotetuimmista viikonlopuista, NHL Outdoors at Lake Tahoe-ulkoilmatapahtuma.

Yhdysvalloissa Kalifornian ja Nevadan osavaltioiden rajalla sijaitsevan Edgewood Tahoe Resort-golfkentän 18.väylälle rakennetussa kaukalossa kohtaavat Suomen aikaa lauantai-iltana (20.2.) Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights ja sunnuntaina (21.2.) vastakkain ovat puolestaan Boston Bruins ja Philadelphia Flyers.

Ilman yleisöä pelattavien otteluiden paikka on huikea ja poikkeuksellinen. Tavanomaisen jättistadionin sijaan nyt ollaan luonnon keskellä ja koko komeus on rakennuttu alusta loppuun vain tätä tilaisuutta varten.

Pelaajilla riittää ihasteltavaa, sillä kaukalon kulmalta on matkaa Tahoejärvelle vain viisikymmentä askelta ja vastarannalla siintää Sierra Nevadan vuoristo.

Lauantaina kaukaloon hyppäävän Colorado Avalanchen suomalaistykki Mikko Rantanen esitteli seuransa Twitter-tilillä hulppeita puitteita myös faneille.

– Näköala täällä on uskomaton, näytän teille vähän, Rantanen toteaa videolla ja pyöräyttää kameraa kääntäen pienet maistiaiset.

Videon viime sekunneilla kuvaan porhaltaa myös Avalanche-kapteeni Gabriel Landeskog, mutta denveriläisjoukkueen sometiimi on päättänyt jättää ruotsalaisen ruutuajan minimiin.

Voit katsoa näköalaesittelyn alla olevalta videolta tai täältä.