Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella ei ollut tyytyväinen Patrik Laineen henkilökohtaiseen panokseen viime yön ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Laine ei pelannut ollenkaan kolmannessa erässä, vaan joutui katsomaan ottelua penkiltä.

Asiaa hämmästeltiin runsaasti ottelun aikana ja sen jälkeen. Ottelun jälkeen Tortorella perusteli päätöstään. Voit lukea hänen kommenttinsa tästä.

Fanit kääntyivät kuitenkin puolustamaan Lainetta. Twitter täyttyi nopeasti viesteistä, joissa toivotaan potkuja päävalmentaja Tortorellalle.

– Jätkä haluaa toiseen seuraan ennen kuin kausi on päättynyt, eräs fani kommentoi.

– Tortsin parasta ennen -päiväys alkaa umpeutua, toinen komppasi.

– Torts alkaa käydä vanhaksi. Suoraan sanottuna häntä on väsyttävää kuunnella. Hän on enemmän huolissaan omista standardeistaan ja kulttuuristaan kuin pelaajasta, johon GM ja omistaja käyttivät paljon rahaa. Mitä tämä kertoo heille ja faneille? Aika siirtyä eteenpäin Tortsista!

– Standardit, joista hän on niin ylpeä, ovat voittaneet hänelle yhden pudotuspelisarjan viimeisten 3-4 vuoden aikana. Joukkueessa on aina 20 perusjamppaa hänen alaisuudessaan, ei tähtiä. Hyvät lähtevät. Artemi Panarin, Pierre-Luc Dubois ja seuraavaksi Laine, eräs fani povaa.