Ei hyvältä näytä! NHL-pomolta huolestuttava arvio joukkueen koronatilanteesta – ”Ehdottomasti lisää voi olla tulossa”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild kuuluu tällä hetkellä niihin NHL-joukkueisiin, joiden toiminta on taalaliigan koronakäytäntöjen vuoksi keskeytynyt.

Wild pelasi edellisen ottelunsa Suomen aikaa keskiviikkona 3.helmikuuta Colorado Avalanchea vastaan ja virallisesti joukkueen on tarkoitus palata tositoimiin tulevana perjantaina (12.helmikuuta) St.Louis Bluesia vastaan.

Wild-GM Bill Guerin uskoo kuitenkin, että tauko peleistä tulee jatkumaan vielä alkuperäistä suunnitelmaa pidempään.

Tällä hetkellä yhdeksän joukkueen pelaajaa ja yksi henkilökunnan jäsen ovat antaneet positiivisen koronatestituloksen. Guerin epäilee myös, että lisääkin saattaa olla luvassa.

– Ehdottomasti lisää voi olla tulossa. Se (virus) vaikuttaisi olevan vyörymässä läpi joukkueen, Guerin totesi maanantaina videopuhelussaan medialle.

Guerinin mukaan sairastuneiden pelaajien oireet ovat olleet toistaiseksi lieviä, kuten lihassärkyä, sekä haju- ja makuaistin menetystä.

Seuran on alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus avata harjoitustilojaan tulevana keskiviikkona, mutta Guerin kertoo aikovansa keskustella asiasta vielä tarkemmin NHL:n lääkintähenkilöstön kanssa.

– Jatkamme kiekon parissa sitten kun se on turvallista, Guerin painotti.

Wildin ryhmään kuuluu yksi suomalaispelaaja, maalivahti Kaapo Kähkönen. 24-vuotias veskari ei ainakaan tämänhetkisen tiedon ole positiivisen koronanäytteen antaneiden pelaajien joukossa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.