© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – JYP: Pata selkeä suosikki heikkoja vieraita vastaan

Liiga
Ässät – JYP
Tiistai 16.02. klo 18:30

Liiga jatkuu tällä viikolla täydellä teholla ja jo tiistaina ohjelmassa on viisi ottelua. Ässät taistelee kovasti play off -paikasta, ja joukkueen ilme on ollut viime aikoina hyvä. Vastassa olevan JYPin kausi on ollut todella kärsimyksentäyteinen, eikä valoa ole tunnelin päässä näkyvissä. Lähtökohdat otteluun ovat selkeät.

Ässien loppuviikko oli ohjelmaltaan kova: joukkue pakotti sekä Tapparan että HIFK:n jatkoajalle. Tuloksena otteluista oli tappio ja voitto. HIFK:n voittaminen vaati Linus Söderströmiltä huippuiltaa sekä koko joukkueelta omien maalipaikkojen tehokasta hyväksikäyttöä. Poissaoloja Padalla on kourallinen – lisäksi maajoukkuetehtävissä ollut Peter Tiivola on karanteenissa. Sarjakymppi tarvitsee tasaisesti pisteitä, jotta pahin kilpailija Sport pysyisi taulukossa takana.

JYPin kausi tulee päättymään runkosarjaan ja joukkueen perustaso on jo pitkään osoittautunut riittämättömäksi. Hurrikaanilauman tämänhetkinen tappioputki on kuuden ottelun mittainen. Viime ottelussa pelattiin jumbofinaali HPK:ta vastaan, jossa kerho oli maalin verran parempi. JYP lainasi puolustaja Niko Seppälän HIFK:n organisaatiosta. Tällä kaudella nuorukaiselle on tullut pelituntumaa Kiekko-Espoon riveissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Ässillä on oma asenne kunnossa, ei JYPillä pitäisi olla palaa hakea pisteitä Porista. Jättisuosikit ovat harvoin Liigassa kovinkaan maistuvia, mutta tämän päivän tarjonnasta Padan vähintään kahden maalin voitto on maistuvinta sorttia. Vetosuositus on siis Tasoitusveto, Ässät -1.5 kertoimella 1,89.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä saumailuilla on Kärppiä pidettävä ottelussa suosikkina. Tämän ottelun jälkeen illan vieraiden pistekeskiarvo voi hyvinkin olla Ilvestä kovempi. Vetovihje tulee siis vierasvoitosta: Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,45.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.