Epävakaana KHL-valmentajana ja NHL-tappelijana tunnettu Andrei Nazarov laukoi maanantaina vakvan väitteen ilmoille, että New York Rangersin supertähti Artemi Panarin olisi pahoinpidellyt 18-vuotiaan naisen latvialaisessa baarissa vuonna 2011.

New York Rangers kiisti heti kaikki Nazarovin tekemät väitteet.

Rangers uskoo, että Nazarovin ulostulo oli pelkkä uhkailukeino Panarinia kohtaan, joka oli arvostellut julkisesti presidentti Vladimir Putinia ja vaatinut oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin vapauttamista.

Nazarov joutui tiistaina Venäjän median piinapenkkiin ja häneltä kysyttiin: miksi hän paljasti Panarin-tarinan juuri nyt?

– En oikeastaan tiedä. Ihan rehellisesti olen varmaan vain kasvanut. 37-vuotiaana – kun elää vielä kaiken hurmoksen keskellä – niin silloin ei vielä tajua kaikkea. 46-vuotiaana jo tajuaa, että tämä tilanne meni väärin ja silloin olisi pitänyt toimia eri tavalla. Piileskeleminen on turhaa. Haluan vielä kerran pahoitella tätä tapausta, ja sitä, että autoin Panarinin karkuun tämän tarinan kanssa. Autoin häntä ja siitä olen pahoillani, Nazarov kertoi RIA Novosti -uutistoimistolle.

Nazarov haluaa nyt, että Panarin astuisi esiin ja kommentoisi itse tapausta.

– Pyysin häntä kommentoimaan tätä ja kertomaan totuuden. Mitä hän sanoi takaisin? Hän vain hymyili. Selvä! Ne jotka tietävät hänet ymmärtävät varmaan paremmin. Kun tällaisia tarinoita tapahtuu, niin jostain syystä kaikki ovat aina hiljaa ja asiat unohtuvat. Se kaivelee minua sisältä. Joten miksi en kertoisi tätä kaikille? Tämä on kansalaisoikeuteni. Panarinilla on sellainen myös, joten miksei minullakin voisi olla? Jos joku luulee, että valehtelen, niin tälle tapaukselle on todistajia. Katsokaa vaikka ketkä olivat silloin joukkueessa, Nazarov latasi.

LUE MYÖS: NY Rangers tukee Artemi Panarinia – supertähti isojen syytösten keskellä: ”Selvästi uhkailutaktiikka”

Venäjällä kuohuu isosti: Artemi Panarin isojen syytösten keskellä – vetäytyy NY Rangersin toiminnasta

Uutta tietoa: Artemi Panarinia kohtaan esitetyiltä kohusyytöksiltä putosi pikavauhtia pohja pois?