Voidaanko vuoden 2021 NHL-varaustilaisuutta järjestää? Lähde: Tilaisuus saatetaan perua kokonaan

© Kuva: Getty Images

NHL:n vuoden 2021 varaustilaisuus tulee olemaan iso haaste monellakin tapaa. Nuoret lahjakkuudet eivät ole pystyneet harjoittelemaan tai antamaan kunnolla näyttöjä NHL-seuroja varten, kun useat kiekkoliigat ovat olleet tauolla koronaviruksen vuoksi.

Vuoden 2021 varaustilaisuuden kohtaloa käsiteltiin Sportsnetin lähetyksessä. Tällä hetkellä pöydällä on useita skenaarioita, mutta tavanomaiseen tapaan tilaisuutta tuskin ollaan järjestämässä.

NHL-toimittaja Chris Johnston mainitsi, että NHL-seurat voisivat järjestää keväällä turnauksen maailman huippulupauksille. Turnauksessa skoutit pääsisivät kunnolla näkemään nuorukaisten otteita. Ison tapahtuman järjestäminen koronavirustilanteen vuoksi olisi kuitenkin vaikea tehtävä toteuttaa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan monet seurat ovat pyytäneet tilaisuuden lykkäämistä. Kesäkuussa järjestettävä tilaisuus voitaisiin pitää loppukesästä tai alkusyksystä. Radikaaleimmissa toiveissa tilaisuus peruttaisiin kokonaan ja vuonna 2022 järjestettäisiin kaksi NHL-varaustilaisuutta.