Vai että ryösti Patrik Laineen napannut Jarmo Kekäläinen koko Jetsin – Twitterissä leviää huvittava kuva

– Ikä 54 vuotta, sukupuoli mies, kansalaisuus Suomi…

Twitterissä leviää hervoton kuva ”etsintäkuulutetusta” Jarmo Kekäläisestä. Mies kuulemma on ryöstänyt äskettäin Winnipeg Jetsin, oheisen postauksen alareunassa lukee.

Kuvalla, ryöstämisellä viitataan tottakai viikonlopun puhuttavimpaan kiekkouutiseen. Patrik Laine siirtyi Jetsistä GM Kekäläisen johtamaan Columbus Blue Jacketsiin, ja samalla mukana tuli Jack Roslovic. Winnipegiin suuntasi juhannuksen 2016 kärkipään varauksiin Laineen tavoin lukeutunut Pierre-Luc Dubois.

LUE MYÖS: Patrik Laine hyvästeli Winnipeg-fanit – julkaisi tunteikkaan päivityksen

Suomalaiset äänessä

Suomalaisväki on reagoinut sekin Laineen kauppaan Twitterissä laajalti.

– Jotenkin minulla on sellainen tunne, että Jampe narrasi tässäkin vaihtokaupassa sen suurimman ja parhaimman vonkaleen itselleen. Voi olla, että joskus myöhemmin puhutaan jopa ryöstöstä. Aika näyttää, Miska Peltoniemi arvelee.

– Eikö Laineella ole vähän sama ongelma Columbuksessa, kuin oli Jetseissäkin. Peliä tekevä, tähtitason leftin sentteri puuttuu. Luulen, että ei saanut sitä, mitä halusi, Eerik Lukkari puolestaan pohtii.

– En näe Tortorellaa ja Lainetta ihan tulevana avioparina. Toki CBJ:n oli päästävä Duboisista pian eroon ja Laine on sarjan TOP3-maalintekijä. Tosin ruokinta Columbuksessa ei välttämättä ole aivan Jetsin tasoa, nimimerkki Miro heittää.

– Uskon, että Laine jää Columbukseen. On yksinkertainen suomalainen jätkä, joka ei jaksa NHL-draamaa ja taustavääntöjä. Nyt voi suomeksi käydä Keklun kanssa läpi, mikä tilanne, ja keskittyä pelaamaan. YV-aikaa tulee pomminvarmasti. Se, että suhun luotetaan, merkitsee eniten, ”Tuomasennakoi.

LUE MYÖS:
Patrik Laine puhui ensi kertaa Columbuksen miehenä – pelaajalta kysyttiin heti viime aikojen kohuaiheesta: “Se on vaikea kysymys, enkä haluaisi ajatella sitä”

Winnipeg Jets -kapteeni katuu käytöstään Patrik Lainetta kohtaan: ”Ehkä se olisi parantanut asioita”

Odotettu ratkaisu: tällä pelinumerolla Patrik Laine pelaa Columbuksessa

Jäähyväisten aika: Patrik Laineen hyvä ystävä tunteikkaana – ”Tämä on bisneksen raskaampi puoli”

Kaukana unelmatilanteesta – tällaisia senttereitä Columbus istuttaa Patrik Laineen vierelle

Patrik Laineen ”ensi-iltaa” Columbuksessa joudutaan odottamaan – nämä asiat on vielä hoidettava!

Jarmo Kekäläinen hehkuttaa Patrik Laineen hankintaa – taustalla selkeä suunnitelma!

Megakaupan yksityiskohdat tarkentuvat! Winnipeg Jetsillä edelleen pieni ”napanuora” Patrik Laineeseen