Patrik Laine puhui ensi kertaa Columbuksen miehenä – pelaajalta kysyttiin heti viime aikojen kohuaiheesta: “Se on vaikea kysymys, enkä haluaisi ajatella sitä”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä tehtiin Suomen aikaa lauantaina alkuiltapäivästä kolmen pelaajan vaihtokauppa, jossa Patrik Laine siirtyi Winnipeg Jetsistä Columbus Blue Jacketsiin. Columbus tiedotti nettisivuillaan kaupasta, jossa GM Jarmo Kekäläisen seuraan liikkui myös Jack Roslovic.

Laineen uusi seura julkaisi pelaajan kommenteista ensimmäiset tiedotteet Suomen aikaa varhain sunnuntaiyönä sen kotisivuilla ja YouTubessa.

– On mahtavaa olla osa Blue Jackets -organisaatiota. Olen iloinen siitä, että he halusivat minut. En voisi olla enää innostuneempi.

– Uuteen paikkaan meneminen on aina uusi luku, kun tapaa uusia kavereitakin. Olen tavallaan peloissani, mutta onhan tämä hienoa. Siellä on tyyppejä, joita tunnen, suomalaisiakin. Olen erittäin innoissani tavatessani heidät ja saadessani asiat menemään eteenpäin.

Laineen uusi joukkue voitti myöhään lauantai-iltana Tampa Bay Lightningin 5-2. Joukkueen suomalaissoturit ovat hyökkääjäkonkari Mikko Koivu ja leijonavahti Joonas Korpisalo.

Laine on ollut menneiden aikojen yksi puhutuimmista pelaajista koko taalaliigassa.

– Siirto oli shokki, huhujakin liikkui koko ajan.

Toisaalta Blue Jacketsista suomalaispelaaja on kuullut vain hyviä juttuja.

– Toivottavasti tämä on paikka, jossa nautin elämästä ja lätkästä.

Viimeisinä Jets-aikoina otsikoissa oli juttuja, joiden mukaan Laineen ja muiden seuran johtoportaan jäsenten sukset olisivat olleet enemmän ja vähemmän ristissä. Miksi näin, mistä siirto oli seurausta?

– Se on vaikea kysymys, enkä haluaisi ajatella sitä. Ehkä joukkue ei sitten sopinut minulle, enkä minä joukkueelle. Uskon, että nyt oli aika mennä eteenpäin.

Winnipeg Jetsin juhannuksen 2016 ykköskierroksen kakkosvaraus Laine on pelannut taalaliigassa 306 runkosarjan peliä pistein 140+110=250 (0), 24 pudotuspeliottelun saldo on 8+8=16 (+3).

LUE MYÖS:

Winnipeg Jets -kapteeni katuu käytöstään Patrik Lainetta kohtaan: ”Ehkä se olisi parantanut asioita”

Odotettu ratkaisu: tällä pelinumerolla Patrik Laine pelaa Columbuksessa

Jäähyväisten aika: Patrik Laineen hyvä ystävä tunteikkaana – ”Tämä on bisneksen raskaampi puoli”

Kaukana unelmatilanteesta – tällaisia senttereitä Columbus istuttaa Patrik Laineen vierelle

Patrik Laineen ”ensi-iltaa” Columbuksessa joudutaan odottamaan – nämä asiat on vielä hoidettava!

Jarmo Kekäläinen hehkuttaa Patrik Laineen hankintaa – taustalla selkeä suunnitelma!

Megakaupan yksityiskohdat tarkentuvat! Winnipeg Jetsillä edelleen pieni ”napanuora” Patrik Laineeseen