Teemu Selänne jakoi kauniin muiston menehtyneestä Pave Maijasesta: ”Lepää rauhassa ystäväni, todellinen mestari”

© Kuva: Getty Images

Uutinen muusikko Pave Maijasen kuolemasta tuli julki lauantai-iltana. Muusikkolegendan poismeno kosketti monia suomalaisia. Maijanen vietti elämänsä musiikin parissa, mutta hän vaikutti runsaasti myös jääkiekkopiireissä.

Kiekkolegenda Teemu Selänne jakoi Instagramissa koskettavan videon, jossa Maijanen esiintyy lapsille hänen kiekkoleirillään. Maijanen oli 20 vuoden ajan vakiokasvo Selänteen leirillä juniorileireillä.

– Sanattomaksi vetää. Hieno mies lähti aivan liian aikaisin… lämmöllä ja kiitollisuudella Pavea muistaen. Pave oli meidän Finnish Flash kiekkokoulussa opettamassa ja mentoroimassa pikku-junnuja yli 20 vuotta. Positiivisin, hyväsydämisin ihminen, jota olen koskaan tavannut. Antoi voimaa, virtaa ja rakkautta niin monelle. Lepää rauhassa ystäväni, todellinen mestari, Selänne kirjoittaa videon yhteydessä.