Tästä se lähtee! Kasperi Kapanen hyppäsi unelmarooliinsa, Liigasta tuttu joukkuekaveri täpinöissään: ”Mahtavaa saada hänet tänne”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsista täksi kaudeksi Pittsburgh Penguinsiin kaupatun Kasperi Kapasen debyytti uuden joukkueensa väreissä lähestyy.

24-vuotias suomalaislaituri pääsi matkustamaan Pohjois-Amerikkaan viisumiongelmien vuoksi vasta aivan NHL-kauden kynnyksellä ja on joutunut olemaan koronakaranteenin vuoksi sivussa Penguinsin kolmesta ensimmäisestä pelistä.

Maanantain harjoituksissa Kapanen pääsi vihdoin hyppäämään Pens-valmennuksen ennen sesonkia suunnittelemalle paikalle ykkösketjuun Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalle.

Takavuosina Kapasen kanssa KalPan riveissä Liigaa pelannut, kolmatta kauttaan Penguinsissa kiekkoileva puolustaja Juuso Riikola on maanmiehensä saapumisesta riemuissaan.

– Hän on hauska kaveri. Olen tuntenut hänet jo kymmenen vuotta ja hänen kanssaan on helppo tulla toimeen, sillä hän ystävystyy kaikkien kanssa, Riikola hehkuttaa Penguinsin Twitter-tilillä ja jatkaa:

– On mahtavaa saada hänet tänne, se helpottaa kun voi välillä puhua omaa äidinkieltään päivän mittaan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Juttu jatkuu julkaisun alla.

Penguins on seuraavan kerran tositoimissa varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa, kun se kohtaa Washington Capitalsin.

Harjoitusten perusteella Kapanen päässee debytoimaan juurikin tuolloin.