© Kuva: Taneli Niinimäki

SaiPa – JYP: Härkäviikko päätyy Lappeeseen

Liiga
SaiPa – JYP
Lauantai 23.01. klo 17:00

Lauantain kiekkonosto otetaan Liigan alimmasta kolmanneksesta. Sekä SaiPa että JYP ovat tällä kaudella erottuneet lähinnä talouskurimustensa vuoksi – kentällä ilonaiheet ovat olleet vähissä, vaikka SaiPa on paikoitellen väläytellytkin. Jyväskylässä hurrikaani on muuttunut todelliseksi kuolemanspiraaliksi, sillä joukkueelta ei tällä kaudella ole onnistunut mikään.

SaiPa äityi taistelemaan Pelicansia vastaan hyvin, mutta tuloksena oli silti niukka 2-1 tappio, joka oli Sputnikeille jo kolmas peräkkäinen. SaiPa pelasi fyysisesti ja sai lahtelaisten selät paikoitellen seinää vasten. Yritteliäälle joukkueelle jäi ottelusta hieman jossiteltavaa. Tässä vaiheessa pisteet olisivat tärkeitä, jottei tuntumaa kärkikymmenikköön menetetä lopullisesti. Maalinteko teettää tällä hetkellä aivan liikaa töitä.

JYPillä on härkäviikko – lauantain ottelu on jo viikon neljäs. Viikkoon on mahtunut myös positiivisia asioita: tasainen ottelu Ässiä vastaan saatiin käännettyä voitoksi ja KalPaa vastaan otettiin piste, vaikka pelillisesti alakynnessä oltiinkin. Tosin tappiin asti pelattu peli voi syödä energiaa SaiPa -ottelusta. SaiPaa vastaan JYP on pärjännyt tällä kaudella hyvin – lokakuussa pelatuissa otteluista saatiin molemmista voitot.

Lyö vetoa ottelusta:

SaiPa on koko kauden kuvassa ollut joukkueista hieman laadukkaampi. Lisäksi rasitustekijät puoltavat isäntiä. Vedoissa lähtee peruspaukku kotivoitosta: SaiPa voittaa ottelun kertoimella 2,10.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.