Perjantaiaamuna nöyryytetty tähtipelaaja myönsi heikon suorittamisensa – ”Milloin ikinä seuraaava pelini onkaan, olen valmis”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin kinkkinen tilanne tähtihyökääjä Pierre-Luc Duboisin kanssa kuohui perjantaina yli, kun nuorukainen pelasi yön ottelussa vajaat neljä minuuttia. Dubois ei nähnyt jäätä kertaakaan ensimmäisen erän jälkeen.

Jatkosopimuksen tehnyt Dubois on vaatinut vaihtoa pois Columbuksesta. GM Jarmo Kekäläinen ei ole toistaiseksi onnistunut täyttämään kanadalaisen toivetta.

Peliesitykset eivät selvästikkään ole olleet päävalmenta John Tortorellan mieleen penkityksen perusteella. Dubois ei suostunut puhumaan medialle ottelun jälkeen, mutta avasi tilannettaan seuraavissa harjoituksissa.

– En tiedä pelaanko huomenna. Mutta milloin tahansa seuraava pelini onkaan, niin minun täytyy parantaa suorituksiani. En vain tee tarpeeksi jäällä tällä hetkellä, Dubois sanoi toimittaja Dan Rosenin mukaan.

– Minulla on korkea vaatimustaso itseäni kohtaan enkä ole osunut siihen viime aikoina. Pystyn parantamaan joka osa-alueilla, Dubois päättää.

Columbuksen seuraava ottelu on huomenna hallitsevaa mestari Tampa Bay Lightningia vastaan.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004