Pelicansin ”hullu” idea toimi: Palkittu perheyritys osti ensimmäisen 10 000 euron VIP-paketin!

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans tiedottaa myyneensä ensimmäisen 10 000 euron hintaisen President VIP-paketin.

Ainutlaatuisen VIP-paketin on ostanut hollolainen perheyritys Viherpalvelut Hyvönen Oy, joka varasi sen tulevan lauantain Pelicans-Jukurit-otteluun.

– Halusimme tukea ja auttaa seuraa. Pelicans on pelannut todella hienosti tämän kauden ja onhan se upeaa päästä seuraamaan ja kannustamaan joukkuetta privaattipaikoille, kertoo Viherpalvelut Hyvönen Oy:n talous- ja henkilöstöjohtaja Katja Hyvönen Pelicansin tiedotteessa ja jatkaa:

– 12-vuotias poikamme myös pelaa Pelicans-junioreissa ja on kova Pelicans- sekä Ryan Lasch -fani. Hän innostui valtavasti kuullessaan tällaisesta mahdollisuudesta. Meidät valittiin Hollolan vuoden 2019 yrittäjiksi emmekä ole tuota palkintoa mitenkään juhlineet, niin tässä on hyvä tilaisuus myös siihen.

Paketti sisältää 1-4 henkilölle paikat Isku Areenan parhailta paikoilta pääkatsomosta ja otteluelämyksestä on muutenkin tehty täysin poikkeuksellinen: kuljetukset peliin tapahtuvat Luxury-kuljetuksella, joka noutaa vip-vieraat paikalle 120 kilometrin säteellä hallista.

Lisäksi ennen ottelua ja erätauoilla käytössä on sauna-aitio rajattomine virvokkeineen. Ruokailu järjestyy henkilökohtaisen kokin herkkuja nauttien ja illan sujuvuudesta vastaa oma hovimestari.

Kamppailun jälkeen vip-vieraiden valitsema kotijoukkueen paras pelaaja luovuttaa pelissä käyttämänsä mailan tai pelipaitansa nimikirjoituksella varustettuna.

Koko kokemuksen ikuistaa luonnollisesti ammattivalokuvaaja.

Pelicansin President VIP -tuote on vapaana vielä tulevan torstain (14.1) Pelicans-Sport -peliin sekä ensi viikon perjantain (22.1) Pelicans-SaiPa -otteluun.

Koronapandemian vuoksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten henkilömäärä on rajoitettu tällä hetkellä enintään 10 ihmiseen.