Pekka Jormakka on löytänyt itselleen uuden joukkueen.

30-vuotias hyökkääjä suuntaa urallaan ensimmäistä kertaa DEL-liigaan, sillä hän on allekirjoittanut loppukauden mittaisen sopimuksen Grizzlys Wolfsburgin kanssa. Saksalaisseura tiedotti sopimuksesta perjantaina.

– Pekka on älykäs, erittäin ketterä ja nopea pelaaja, joka on pelannut erittäin menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo monien vuosien ajan, urheilujohtaja ja toimitusjohtaja Karl-Heinz Fliegauf kehuu seuran tiedotteessa.

Jormakka pelasi aiemmin tällä kaudella KHL:ssä Sibir Novosibirskissä. Hänen sopimuksensa purettiin yhdeksän päivää myöhemmin.

Grizzlys Wolfsburg

@grizzlys_wob
Tervetuloa, Pekka! 🇫🇮👏

Die #Grizzlys haben den finnischen Stürmer Pekka #Jormakka (30) verpflichtet. Unser Neuzugang, der ab sofort die Nummer 25 trägt, hat heute bereits mittrainiert und könnte am Sonntag sein Debüt feiern.

Mehr unter grizzlys.de