Patrik Laineen luokse muuttavalta Ville Heinolalta kova lupaus NHL:n suhteen – ”Valmis ottamaan uuden askeleen””

© Kuva: Leijonat.fi

Nuorten Leijonien kanssa äskettäin MM-pronssia voittanut Winnipeg Jetsin puolustaja Ville Heinola tavoittelee seuraavaksi pelipaikkaa NHL:stä. Jo vajaat puolitoista vuotta sitten taalaliigassa käynyt pakki jäi MM-kisamatkata Pohjois-Amerikkaan, ja liigapelit ovat toistaiseksi pelattu.

Honkajoen lahja suomalaiselle kiekolle on tällä hetkellä seitsemän päivän karanteenissa, jonka jälkeen hän menee kertomansa mukaan asumaan Patrik Laineen luokse.

Sitä Heinola ei kuitenkaan vielä tiedä, että pelaako hän seuraavaksi NHL:ssä, AHL:ssä vai Suomessa Lukon takalinjoilla. NHL-leirille upeat MM-kisat pelannut kiekollinen pakki pääsee liittymään ensi viikolla, 13. tammikuuta.

– Heinola sanoo olevansa valmis NHL:ään. Hänestä on tullut parempi luistelija ja vahvempi pelaaja. Hän on valmis ottamaan urallaan uuden askeleen, toimittaja Murat Ates twiittasi Heinolan todenneen haastattelussa.

Taalaliigassa viime kaudella muutamia otteluita pelannut 19-vuotias puolustaja vietti syyskauden tehoillen Lukossa komeasti. Heinola takoi kauden 19 ottelussa tehopisteet 1+13=14.

LUE MYÖS:
Järkyttävät minuutit kerännyt Nuorten Leijonien tähti sai Antti Pennasen kehut – vammakaan ei pysäyttänyt: “Voin sanoa, ettei hän ole täydellisessä pelikunnossa”

Mistä Nuorten Leijonien hurja herääminen kumpusi? Näin Ville Heinola kommentoi

Nuoret Leijonat selätti MM-matkan pitkän hotellihuonekaranteenin – nyt arkeen tullut lisää normeja: ”Auttaa mielenterveyden kanssa, ettei tule ihan hulluksi”

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️