Järkyttävät minuutit kerännyt Nuorten Leijonien tähti sai Antti Pennasen kehut – vammakaan ei pysäyttänyt: “Voin sanoa, ettei hän ole täydellisessä pelikunnossa”

© Kuva: Leijonat.fi

Winnipeg Jetsin Ville Heinolan tarina jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa on ollut upea. Pelaaja on kuulunut Suomen johtaviin yksilöihin, eikä käteen Kanada-pelissä tullut jonkinlainen isku ole hyydyttänyt Lukossa pelaavan pakin tahtia.

Suomen päävalmentaja Antti Pennanen kehui Heinolaa, ja itse asiassa koko Nuorten Leijonien pakistoa sunnuntai-illan mediatilaisuudessa.

– Heinola on ollut erinomainen. Näen, että pakisto on kokonaisuudessaan pelannut hyvää jääkiekkoa. Joku Eemil (Viro), miten se pelasi toisessa erässä Ruotsia vastaan alun hermostuneisuuden jälkeen. Tai (Topi) Niemelä. Tai (Mikko) Kokkonen, kuinka varmasti hän pelaa.

Heinola luuti länsinaapuria vastaan kuolemanottelussa lähes puoli tuntia.

– Voin sanoa, ettei hän ole täydellisessä pelikunnossa, mutta sitten painaa 28 minuuttia. Kova suoritus. Heinola on mennyt tämän kauden aikana ja viime kauden lopulla eteenpäin. Pelaa vastuullisemmin, tasaisemmin ja aikuismaisemmin.

– Tässä sitä huomaa pelaajista, että mistä kulttuurista he tulevat – esimerkiksi Heinolasta ja (Mikko) Petmanista puhuttaessa. Harjoittelu on erittäin tiptop. En ihmettele, että Virran Pekalta on tullut hyviä puolustajia, Pennanen kehui viitaten Lukkoon ja sen päävalmentajan osaamiseen.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari Heinola on iskenyt MM-jäillä viidessä pelissä tehot 0+2=2 (+1). Ruotsia vastaan hän olisi voinut kaksi syöttöpinnaa, mutta pakin maagisen alustuksen jälkeen syntynyt maali hylättiin lopulta paitsion takia.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE