Nyt ottaa koville! Ruotsalaisasiantuntija lyö kivuliaan faktan tiskiin: ”Suomesta on tullut Ruotsin isoveli”

© Kuva: Leijonat.fi

Ruotsin alle 20-vuotiaiden maajoukkue ei ole viime vuosina juhlinut, eikä joukkue juhli tänäkään vuonna, sillä Suomi lähetti Ruotsin kotimatkalle 3-2-voitolla puolivälierissä.

Ruotsin edellisestä mestaruudesta alkaa olla jo aikaa, sillä edellisen kerran kultaa tuli vuonna 2012. Sen jälkeen muun muassa Suomi on voittanut peräti kolmesti maailmanmestaruuden, jota se tavoittelee tänäkin vuonna.

Ruotsalaisasiantuntija Sanny Lindströmin mukaan Suomi onkin ajanut Ruotsista viime vuosina ohi.

– Ruotsi on tällä hetkellä jääkiekossa Suomen pikkuveli, halusimme sitä tai ei. Juniorkronorna ei ole tällä hetkellä sen parempi kuin viides, kuudes tai seitsemäs kiekkomaa tässä maailmassa. Tämä on todella vaikeaa, Lindström kirjoittaa Expressenin sivuilla.