Nuori NHL-supertähti saa rajua ryöpytystä: ”Hengaillut vain Instagramissa näyttäen kuinka cool hän on”

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin ruotsalaistähti Elias Pettersson on ollut NHL:n runkosarjan avausotteluissa kuin varjo entisestään.

Neljässä ottelussa vain yhden syöttöpisteen kirjannut Canucks-taituri tiedostaa vaikeat aikansa.

– Tiedän, että voisin tehdä asioita paljon paremminkin – en pelaa tällä hetkellä aivan parhaalla itseluottamuksella. Minun täytyy liikkua jäällä enemmän, sillä olen ollut hyvin staattinen ja helppo kohde, 22-vuotias ruotsalaisnuorukainen harmitteli Aftonbladetille tiistaina 2-5-tappioon päättyneen Calgary Flames -ottelun jälkeen.

Pettersson sortui viimeöisen ottelussa kahteen huolimattomaan jäähyyn, joista toisesta Flames onnistui myös rankaisemaan.

– Otin kaksi tyhmää jäähyä, ja se on anteeksiantamatonta. Olen pettynyt siihen, että petin joukkueeni päästämällä turhautumiseni valloilleen. Sellaista ei saa enää tapahtua, Pettersson tilittää.

Pettersson sai Flames-pelin jälkeen rajua kritiikkiä niskaansa TSN:n Rob Failta.

– En tiedä mitä täytyy tehdä, jotta Petterssonista saisi enemmän irti. Aiemmin hän on ollut suojassa (kritiikiltä), sillä hän on pelannut niin hyvin. Kaikkia muita pelaajia on saanut kritisoida paitsi häntä. Ihan oikeasti! Hän on viettänyt koko NHL:n tauon ajan Instagramissa näyttäen kuinka cool hän on uusien vaatteidensa kanssa. Missä hän nyt oikein on? Fai latasi TSN:n radiokanavalla.