Nimet paperissa! NHL-seura kiinnitti tuplamaailmanmestarin miljoonadiilillä riveihinsä

Nashville Predators on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Luke Kuninin kanssa.

Tulokassopimuksensa viime sesonkiin päättäneen 23-vuotiaan Kuninin tuore diili on kaksivuotinen ja yhdysvaltalainen tienaa jatkossa 2,3 miljoonaa dollaria kaudessa.

Predators hankki Kuninin riveihinsä Minnesota Wildista viime lokakuussa NHL-varaustilaisuuden yhteydessä. Niin laiturina kuin sentterinäkin pelaamaan pystyvä lupaus summasi päättyneellä kaudella 63 ottelussa tehot 15+16=31.

Jenkki on alun perin Wildin ykköskierroksen varaus kesältä 2016 ja juhlinut urallaan niin alle 18-vuotiaiden (2015), kuin alle 20-vuotiaidenkin (2017) maailmanmestaruutta. Kunin toimi molempien Yhdysvaltojen kultajoukkueiden kapteenina.

Tuleva NHL-kausi käynnistyy 13.tammikuuta.