NHL-seura jysäytti! Heitti kolme luottomiestä ulos kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images

Useita mittavia hankintoja viime kauden jälkeen tehnyt Ottawa Senators avaa NHL-kautensa lauantain vastaisena yönä kotiottelulla Toronto Maple Leafsiä vastaan.

Kanadalaisseuran kauden avausottelun kokoonpano herättää ihmetystä, sillä valmennus on pudottanut pelaavasta rosterista peräti kolme runkomiehiksi kaavailtua nimeä.

Sivussa sarja-avauksesta ovat hyökkääjistä kolmanneksi kovinta palkkaa (4,75 miljoonaa dollaria kaudessa) nauttiva Colin White sekä seuraan kesällä hankittu entinen Montreal Canadiensin pistelinko Alex Galchenyuk. Puolustajista kokoonpanon ulkopuolelle jätettiin lisäksi seuraan kesken viime kauden hankittu Mike Reilly. Yhteensä kokoonpanon ulkopuolelle jätetty kolmikko kuittaa tästä kaudesta lähes seitsemän miljoonaa dollaria.

Mielenkiintoisin debytantti Sens-kokoonpanossa on seuran viime syksyn ykkösvaraus Tim Stützle. Loistavat alle 20-vuotiaiden MM-kisat pelannut 19-vuotias saksalaislupaus debytoi NHL:ssä Senatorsin kakkosketjun laidalla kahden konkarihyökkääjän, niin ikään Ottawa-paidassa debytoivien Derek Stepanin ja Jevgeni Dadonovin rinnalla.

Katso Senatorsin kokoonpano kauden avausotteluun alta tai täältä.