Näin Antti Pennanen oli kommentoinut Nuorten Leijonien dramaattista MM-välierää tuoreeltaan

© Kuva: Getty Images

Suomen nuorten taival jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vei varhain tiistaiaamuna katkerasti pronssiotteluun. Nuorten Leijonien päävalmentaja Antti Pennanen oli kommentoinut ottelua tuoreeltaan miehekkäästi.

Hän oli kertonut eri lähteiden mukaan, että tappio oli raskas pala, mutta samalla luotsi oli ylpeä pelaajistaan. Nippu antoi kaikkensa.

Se ei tällä kertaa riittänyt. Taas kahden maalin takaa noussut Suomi kiri 3-3:een Kasper Simontaipaleen kahdella ja Roni Hirvosen yhdellä häkillä vain nelisen minuuttia ennen loppua, mutta pian perään Yhdysvallat latoi tauluun 4-3-voittomaalin dramaattisesti ajassa 58.44.

Sinivalkoiset ja Venäjä pelaavat MM-pronssista varhain loppiaisyönä. Kiekko putoaa jäähän Suomen aikaa kello 00.30.