Mikko Rantaselle kaavaillaan uutta tutkaparia? Colorado laittoi kärkiketjunsa uuteen uskoon

© Kuva: Getty Images

NHL-kauteensa valmistautuva Colorado Avalanche avasi harjoitusleirinsä viime kaudesta uusituilla ketjukoostumuksilla.

Joukkueen pitkäaikainen ykkösketju Gabriel Landeskog-Nathan MacKinnon-Mikko Rantanen on ainakin leirin aluksi laitettu uuteen uskoon ja ruotsalaiskippari Landeskogin tilalle vasemmaksi laituriksi on nostettu toista kauttaan seurassa aloittava maanmies Andre Burakovsky.

Viime kaudella 58 runkosarjapelissä tehot 20+25=45 iskenyt Burakovsky saattaa hyvinkin saada pidempiaikaisen paikan ykkösketjusta, sillä Avalanchen valmennuksen tavoitteena on rakentaa Nazem Kadrin, Landeskogin sekä seuraan offseasonilla Chicago Blackhawksista hankitun Brandon Saadin ympärille toinen tasaisesti tehopisteiden tekoon kykenevä hyökkäyskolmikko.

Joonas Donskoi puolstaan aloittaa harjoitusleirin Avsin kolmosnyrkissä yhdessä J.T. Compherin ja Valeri Nitshuskinin kanssa.

Katso Avalanchen harjoitusleirin alun ketjukoostumukset kokonaisuudessaan alta:


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?