Mikko Lehtonen lyö ryminällä läpi NHL:ssä? Toimittaja: Modernin ajan paras KHL-hankinta!

© Kuva: www.hawk.ru

The Athleticin toimittaja Scott Wheeler käsitteli viimeisimmässä artikkelissaan Mikko Lehtosta. Suomalaispuolustaja siirtyy Toronto Maple Leafsiin huimien KHL-vuosien jälkeen, ja Wheeler arvioi, millaisen roolin hän tulee saamaan NHL:stä.

Lehtonen pelaa joko kakkos- tai kolmospakkiparissa. Kätisyyksien vuoksi todennäköisempi paikka on kolmospari. Ylivoima-aikaa hän voi saada kakkosylivoimassa.

Wheeler pitää Lehtosta ylipäätään kovassa arvossa.

– Joka vuosi on kourallinen eurooppalaisia vapaita agentteja, jotka lähtevät NHL:ään ja moni joukkue on kiinnostunut heistä. Yleensä heistä tulee alempien ketjujen pelaajia, Wheeler kirjoittaa.

– Lehtosen tapauksessa datan perusteella näyttää siltä, että hän ei ole vain tämän vuoden kiinnostavin eurooppalainen vapaa agentti, mutta ehkä kiinnostavin eurooppalainen tuontipuolustaja, jonka olemme nähneet rekrytoinnin modernilla aikakaudella.

Lehtonen on pelannut viime kaudet Jokereissa ja häntä on tituleerattu usein Euroopan parhaaksi puolustajaksi. 26-vuotias puolustaja pelasi alkukauden lainalla helsinkiläisseurassa ja iski 17 KHL-ottelussa tehot 8+9=17.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.