© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – HIFK: Lepoetu puoltaa isäntiä

Liiga
Lukko – HIFK
Lauantai 30.01. klo 17:00

Sarjajohdostaan kiinni pitävä Rauman Lukko saa vastaansa sarjan neljäntenä olevan HIFK:n. Molempien viikko on sujunut vaihtelevissa merkeissä ja lauantain peli toimii hyvänä suunnannäyttäjänä tuleville viikoille. Ilveksen romahdettua sarjan kärki alkaa muotoutua uudelleen.

Lukko korjasi Pelicans -tappionsa heti seuraavana iltana ja nollasi JYPin lukemin 4-0. Tulikuuma Lassi Lehtinen sai kuitenkin venyä parhaimpaansa pitääkseen vieraat poissa maalisarakkeelta. Huomattavaa JYP-ottelussa oli kurinalaisuuden puute: raumalaiset vierailivat jäähyboksissa peräti seitsemään otteeseen ja vahvaa ylivoimaa pyörittävää HIFK:ta vastaan tämä olisi liikaa. Lukko on huilannut keskiviikosta asti, joten se astuu askiin vieraita tuoreemmin jaloin.

HIFK kuittasi keskiviikkoisen TPS-tappion perjantaina Nordiksella. Jääkiekon lisäksi ottelussa myös sikailtiin ja Yohann Auvitu joutui vastaanottamaan kammottavan taklauksen päähänsä. Olisi todella yllättävää, jos mies ilmestyisi lauantaina jäälle. HIFK loi ottelussa useita hyviä maalipaikkoja, mutta oman pään nukahduksia ja harhasyöttöjä tuli myös jonkun verran.

Lyö vetoa ottelusta:

Eilinen kuuma peli ja päälle Rauman reissu rassaavat stadilaisia jonkun verran. Tiukasti puolustava Lukko on Äijänsuolla kunnioitettava vastus ja samalla pelin suosikki. Pelisijoituspuolella ollaan melko kevyellä otteella liikenteessä, mutta viihdelantit kannattaa viskata isännille: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,95.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.