Liiga-yllättäjän rivit ohenevat: kahden pelaajan kausi jatkuu Pohjois-Amerikassa

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa tällä hetkellä yllättäen kolmantena majaileva Pelicans on kokenut kaksi isoa menetystä.

Lahtelaisseura tiedotti torstaina verkkosivuillaan, että hyökkääjä Jesse Ylönen ja puolustaja Oskari Laaksonen ovat saaneet kutsun Pohjois-Amerikkaan, joten pelaajia ei nähdä ainakaan hetkeen Liigassa.

Laaksonen ehti pelaamaan Pelicansissa 20 ottelua ja Ylönen 21 ottelua.

– Laaksonen ja Ylönen olivat merkittävässä osassa meidän urheilullisesti varsin menestyksekkäällä syyskaudella ja tästä haluamme kaksikkoa kiittää. Uskon, että aika Lahessa vei molempia myös pelaajana eteenpäin ja antoi lisää työkaluja Pohjois-Amerikkaan. Toivotamme koko organisaation puolesta heille menestystä tuleviin haasteisiin, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran tiedotteessa.