Kasperi Kapasen NHL-avaus vaarassa: On edelleen Suomessa!

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsiin viime elokuussa siirtynyt Kasperi Kapanen ei ole mukana uuden joukkueensa sunnuntaina käynnistyvällä NHL-harjoitusleirillä.

24-vuotiaalla Kapasella on Pittsburgh Post-Gazette -lehden mukaan hankaluuksia maahantuloasioidensa kanssa ja hän on edelleen Suomessa.

Penguins-GM Jim Rutherford ei osaa vielä varmuudella sanoa, milloin suomalaispikakiituri saapuu maahan tai voi ylipäätään pelata joukkueen riveissä.

– Hän luistelee ja valmistautuu parhaillaan. Toivottavasti saamme hänet tänne pikemminkin ennemmin kuin myöhemmin, Rutherford pyörittelee.

Kapasta odottaa Yhdysvaltoihin aikanaan saapuessaan myös seitsemän päivän karanteeni, joten myös laiturin NHL-kauden avaus on vaarassa.

Penguinsin kausi käynnistyy 13.tammikuuta ottelulla Philadelphia Flyersia vastaan.

Ryhmän päävalmentaja Mike Sullivan kaavaili aiemmin Kapasen istuttamista Penguinsin ykkösketjuun Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalle, mutta tuoreet hankaluudet tekevät suunnitelman ainakin alkuun vaikeaksi.

Kapanen summasi päättyneellä NHL-kaudella Toronto Maple Leafsin väreissä 69 runkosarjaottelussa 36 (13+23) tehopistettä. Viiden jatkopelin saldo oli kaksi syöttöpinnaa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille