© Kuva: Juha Tamminen

KalPa – Ilves: Jatkuuko KalPan alamäki?

Liiga
KalPa – Ilves
Lauantai 09.01. klo 17:00

Liigaa jatketaan lauantaina täydellä höyryllä ja nosto tulee Niiralan montusta, jossa keskikastiin vajonnut KalPa ottaa mittaa sarjaa Lukon kanssa hallitsevasta Ilveksestä. Molempiin joukkueisiin mietitään varmasti vahvistuksia tässä vaiheessa kautta, mutta ilman yleisöä pelattavat ottelut tekevät talouteen kovia kolhuja, eikä kovinkaan monella seuralla ole tällä hetkellä liikkumavaraa.

KalPa hävisi eilen Mikkelissä Jukureille 3-2. Joukkueen hyökkäyksissä ei ole enää samaa juonikkuutta kuin alkukaudesta ja kovasta yrityksestä huolimatta tuloksena oli pitkästä aikaa tappio Savon derbyssä. Pistekärki Miikka Pitkäsen loukkaantumista on vaikeaa, ellei mahdoton paikata. Myös Joona Riekkinen sekä maalivahti Samu Perhonen ovat tällä hetkellä telakalla. Ennusmerkit ovat KalPan suhteen jossain määrin huolestuttavia.

Ilves ei esittänyt eilen Ässiä vastaan kovinkaan ihmeellisiä otteita, mutta sai päätöserässä käännettyä hieman rikkonaisen kamppailun nimiinsä. Ilman Eetu Mäkiniemen huippuotteita Ässät olisi saattanut saada Hakametsästä pisteitä mukaansa. NHL-kauden alla heikentyneen joukkueen taistelutahtoa on kuitenkin arvostettava. Ilveksellä on kourallinen pelaajia sairastuvalla ja lisäksi Santeri Hatakka sekä Roby Järventie ovat U20 -reissun jäljiltä vielä karanteenissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Ilveksen otteet eivät eilen varsinaisesti hurmanneet, joukkue on silti edellä tämänhetkistä KalPaa, jonka tarvitsisi saada kiireesti rivinsä suoraksi. Vedonlyönnillisesti vierasvoitto maistuu hieman ja siitä voi kevyen vetosuosituksenkin antaa: Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,35.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleKalPa - Ilves09.01.2021