Joonas Korpisalo kiehui NHL:ssä: vastustajat saivat nyrkistä ja tuomarit joutuivat tulemaan väliin – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets voitti viimein kauden ensimmäisen ottelunsa. Detroit Red Wings kaatui lukemin 3-2.

Voitto oli suuren työn takana. Detroit iski kavennusmaalin ottelun viimeisten minuuttien aikana. Tilanteessa Detroitin Bobby Ryan tönäistiin Columbus-vahti Joonas Korpisalon päälle. Tämän seurauksena kiekko meni maaliin asti ja syntyi isompi kahakka.

Kulmauksessa nähtiin kaksi tappelua. Samaan aikaan Korpisalo kävi erittäin kuumana, paini ja tirvaisi eri Detroitin pelaajia kahdesti. Korpisalo rauhoittui vasta, kun tuomarit kävivät irrottamassa hänet Detroit-pelaajista.

Maali hylättiin alunperin maalivahdin estämisen vuoksi. Hetkeä myöhemmin osuma kuitenkin hyväksyttiin, sillä Columbuksen pelaaja työnsi Ryanin Korpisalon päälle.

Voit katsoa maalin ja siitä syntyneen kahakan alta.