Jokereilta huippu-uutisia – maalitykille jatkodiili: ”Kuuluu joukkueen monivuotiseen ydinryhmään”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit-hyökkääjä Nicklas Jensen jatkaa helsinkiläisryhmässä kevääseen 2023 asti.

Seura tiedottaa jatkodiilistä nettisivullaan.

27-vuotias tanskalaistykki on edustanut Jokereita syksystä 2017 lähtien.

– Jensen on tuonut joukkueeseemme poikkeuksellista maalintekovoimaa viime vuosien aikana. Lisäksi hänen voitontahtonsa näkyy kaukalossa ratkaisevilla hetkillä ja etenkin pudotuspeleissä. Hän kuuluu joukkueen monivuotiseen ydinryhmään ja on hienoa saada pitää hänet riveissämme myös tulevina kausina, toteaa Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

Jensen on jatkodiiliinsä luonnollisesti erittäin tyytyväinen.

– On ollut mahtavaa pelata neljä viime vuotta Jokereissa ja Helsingissä, joista ovat muodostuneet kotini. Halusin näin olevan myös tulevaisuudessa. Joukkuekaverini, seurajohto, kannattajat ja kaikki seuran ympärillä ovat olleet upeita minua kohtaan ensimmäisestä päivästäni lähtien. Edessämme on jännittävä tulevaisuus, jossa päätavoite on voittaa mestaruus Jokereille, Jensen toteaa.

Tällä kaudella Jensen on tehnyt 32 pelissä 14+9=23 pistettä ollen joukkueen paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies Brian O’Neillin ja Jordan Schroederin jälkeen.

Tanskan maajoukkuepelaaja on takonut pinnoja tasaiseen tahtiin läpi Jokerit-uransa. 161 KHL-runkosarjaottelun saldo on 124 (69+55) tehopinnaa. Pudotuspeleissä 23 ottelussa hän on summannut tehot 6+10=16.

Runkosarjan osalta Jensen on Jokereiden KHL-ajan neljänneksi paras pistemies ja pudotuspeleissä edellä on ainoastaan maanmies Peter Regin.