Joel Armia hehkuttaa Jesperi Kotkaniemeä – edistynyt erityisesti yhdessä asiassa: ”Tulee olemaan todella hyvä”

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemi murtautui NHL:ään jo 18-vuotiaana. Hän nakutti tulokaskaudellaan erinomaiset tehot, joten odotukset olivat katossa hänen toista kauttaan kohtaan. Vuosi ei kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista.

– Mielestäni kaikilla on vaikeampia pätkiä uransa aikana. Toivottavasti viime kausi oli minun omani. On aika siirtyä eteenpäin, Kotkaniemi kommentoi harjoitusleirin lehdistötilaisuudessa.

Viime kauden pudotuspeleissä Kotkaniemi näytti jo parempia otteita. Tehot jäivät kuitenkin vähäisiksi, kuten koko Montreal Canadiensin joukkueella. Erinomaiset pudotuspelit nostivat kuitenkin odotusarvoja nuoren suomalaisen suhteen.

Joukkuekaveri Joel Armia kertoo, missä Kotkaniemi on erityisesti parantunut viime kauteen verrattuna.

– Kotkaniemi on nyt paljon parempi luistelija. Tietysti hänen luistelunsa paranee joka kausi. Hänen peliälynsä on aina ollut hyvä, mutta hän on saanut lisää kokoa ja voimaa. Hän tulee olemaan todella hyvä, Armia kertoo.